Den rette trampolin passer til dig

En trampolin kan se meget forskellig ud og opfylde forskellige behov. Har dine børn i evigheder snakket om, at de ønsker en trampolin kan det være, at du til sidst giver efter. Hvis det er børnene, der vælger, er der ingen tvivl om, at trampolinen skal være så stor som mulig. Det kan nemlig gøre, at man kan lave tricks. Hvis dine børn bruger hele dagen på en trampolin, vil de med tiden blive bedre til at hoppe. Det kan gøre, at de ønsker at lave forskellige shows og tricks. Til dette formål har de brug for en stor flade. Dermed er det en rigtig stor trampolin du skal have fat i. Et site, hvor du kan læse mere om dette, er Trampolinguiden.dk, som har meget information om forskellige typer af trampoliner.

Til motion kan en trampolin være mindre

Det kan også være, at du ikke har børn men alligevel ønsker dig en trampolin. Hvis det er tilfældet vil det formentligt være for at lave tricks, at du ønsker dig en trampolin. Her behøver du slet ikke den samme størrelse, som dine børn formentligt ønsker. For til motion er det nok, at du kan hoppe op og ned. Og her kan du blot anskaffe dig en lille trampolin i stedet for den helt store.

Du kan dog også indgå et kompromis med børnene om at vælge en mellemstørrelse. For på den måde kan de lave tricks, og du kan starte morgenen med at lave nogle motions hop på trampolinen. Det kan være med til at gøre, at alle er tilfredse. Går det så vidt, at I slet ikke kan blive enige, kan I også vælge at købe to forskellige. Så kan I købe en stor trampolin til børnene og en lille trampolin, som kun du må bruge, når du laver motion om morgenen eller aftenen.