Derfor skal du shoppe på Singles Day

Har du hørt om Singles Day? Fænomenet er forholdsvis nyt – især i Danmark, så føler du dig som et stort spørgsmålstegn, så bare rolig – du får lige en kort opsummering her. Singles Day er en handelsdag ligesom Black Friday, Cyber Monday og Open By Night. Som hver af de andre store handelsdage har den sin egen lille historie og symbolik, så har Singles Days det også.

Alle kan shoppe gode tilbud på Singles Day

Som navnet ligger op til, så rettede den sig i første omgang mod singlerne, men alle kan få glæde af at handle på Singles Day. Dagen blev opfundet i en slags protest mod valentinsdag, hvor kæreste par forkæler sig selv. Denne dag er naturligvis ikke lige så stor en handelsdag som mange andre, men den er meget populær og du er ikke i tvivl om at valentinsdag nærmer sig, når der står røde roser i lange baner i alle supermarkederne.

Sådan opstod Singles Day

Det hele startede på et universitet, hvor nogle unge mænd valgte at fejrer sig selv som singler og deres singleliv. Senere bredte det sig ud over et større område og både mænd og kvinder begyndte at fejre dagen. Dette har erhvervslivet taget til sig og oprettet en handelsdag, der er noteret i singlernes tegn. Singles Day er altid den 11. november. Det er på grund af symbolikken med de mange 1-taller, der kan lede til tanker om den enlige single.

Singles Day er en online shopping dag, hvor butikkerne bugner med gode tilbud. Man kan vel sige, at den minder lidt om Cyber Monday. Handelsdagen er dog ikke helt så kendt i Danmark endnu, men det er den derimod i andre lande – særligt Kina, hvor der er mange singler. Den er dog begyndt at gøre sit indtog i Danmark og der går nok ikke så lang tid, før den bliver almen kendt blandt de danske forbrugere. Tager man Black Friday som eksempel, så eksploderede det i popularitet på ganske få år, så det forventes også, at Singles Day kommer til at få godt fodfæste i den danske detailbranche.

På Singles Day kan du finde gode tilbud på alle mulige ting. Det gælder alt fra smykker, praktiske tin og lækre ferier og oplevelser. Mange tilbud retter sig naturligvis til singlen. Det vil sige, at mange tilbud kan bruges af én person, såsom en rejse for 1 person, men det forhindrer jo ikke flere personer i at købe samme ting.

Forkæl dig selv på Singles Day – uanset om du er single eller ej

Da Singles Day ligger så tæt på julen, så kan det være oplagt at købe nogle af julegaverne på denne dag. Der er gode tilbud og gode procenter at spare, så du enten kan skære ned på julegavebudgettet eller give nogle lidt federe julegaver. Nu er hele omdrejningspunktet i Singles Day jo at forkæle sig selv, så det er også en udmærket anledning til at huske sig selv i en travl hverdag og købe noget, du gerne vil have, bare fordi du har lyst og ikke fordi du har brug for det.