Hvad alle bør vide om dårlige kreditlån

Enhver, der nogensinde har ansøgt om et lån ved, at der ikke er noget let ved processen. Uanset om du ansøger om et personligt lån, et realkreditlån, en auto lån eller endda en personlig kreditlinje, er der altid noget, du får brug for at anvende og kvalificere sig. Så sværere at opnå end let, dårlig kredit lån er et nødvendigt onde for millioner af amerikanere årligt. Du kan spørge dig selv, hvorfor netop folk har brug for disse lån, når det ser ud som dette er, hvad bankerne har gjort i løbet af de sidste par år, da de har været at slippe af sted med at opkræve langt flere penge, end de gjorde for et par år siden. Nå, svaret på det er meget simpelt; hvis du har ansøgt om et lån og fik afvist fire gange, eller endda ansøgt om et realkreditlån og blev godkendt én gang, så kan du være sikker på, at den person, der giver dig lånet, vil mere end sandsynligt være at købe en kreditlinje fra en bank, kredit union eller måske endda en mindre långiver , hvor de vil låne dig penge, men til langt højere af en sats, end de ville gøre, hvis bankerne eller realkreditinstitutterne ikke kvalificere dig til lånet. Og det er her, du skal spille dine kort rigtigt.

Processen med et normalt lån er temmelig enkel, og du går til långiver med de oplysninger, de har brug for med hensyn til din evne til at foretage betalinger, og de kommer til en aftale om, hvad dine betalinger vil være, og du får dine penge. Med en række boliglån, går du til långiver og sige: “Jeg har brug for et realkreditlån, fordi jeg har en dårlig kredit score, hvis du ikke kan gøre mig et realkreditlån, jeg ikke vil være i stand til at betale denne bil lån, der er 8.000 dollars, som jeg har, fordi jeg har en dårlig kredit score som sædvanlig. ” Og så forhandler de med dig for at få dig, hvad du vil have, og normalt er handlen som fem minutter. Hvis du kan få et boliglån, vil du betale meget mindre i løbet af lånets levetid, end du ville gøre med et billån for det samme beløb. De fleste mennesker med dårlig kredit kan få et boliglån inden for to år. Nu er de fleste mennesker, der får dårlig kredit, har virkelig dårlig kredit, er i selskab med folk, der for nylig indgivet konkursbegæring og har en masse gæld. Det er de mennesker, der kan få de bedste tilbud, når det kommer til dårlige kreditlån; det er ikke svært at få en, selvom din kredit har taget nogle hits i fortiden.

Der er visse ting, der vil advare dig om, at du vil have svært ved at få et boliglån, såsom en høj gældskvote. Når folk er i stand til at sætte penge i deres kreditkort hver måned, og derefter betale deres regninger, dette normalt hjælper deres kredit score, men hvis du betaler regninger med din husleje penge eller er maxing ud af dine kreditkort, så din kredit score vil tage et hit på grund af dette. Også når du begynder at ansøge om flere lån over en periode på måneder, kreditbureauer tage varsel, og pludselig du virker som en langt højere risiko, fordi på overfladen kan du virke som en ideel låntager, men du er ikke at gøre så mange penge som du burde være.

Forskellen mellem et boliglån til en person, der har god kredit og et boliglån til en person, der har dårlig kredit vil typisk være den interesse, at bankerne er i stand til at opkræve dig; når din kredit er under kredittærsklen, vil satsen være meget høj. Som du kan se, en person, der har dårlig kredit bare kan betale tusindvis mere end en person, der har god kredit for nøjagtig samme type boliglån. Dette er en af grundene til, at hvis du overvejer et nyt hjem, er det altid en god idé for dig at arbejde på din kredit og for at forbedre status for din kredit så meget som du kan. Jo højere kreditvurdering, jo mindre af en ned side er der til lånet, fordi du i sidste ende vil være i stand til at låne færre penge.

Boliglån til folk med dårlig kredit er typisk vil være meget høj sats, fordi hvis du skulle ansøge om at lån penge, konventionelle visdom siger, at du ikke bør. Men dette er blot en af grundene til, at dårlige kreditlån findes, fordi der er mere end én måde at finde et hjem, der er inden for dit budget, og vilkårene vil være meget god.