Lowe’s Mulch Salg i foråret

Lowe’s mulch salg i foråret er perfekt til alle, der nogensinde har ønsket at købe mulch til deres landskabspleje projekter. Du kan spare penge ved at købe 5 poser til $ 10, hvilket er $ 3.68 pr. Taske. Der er tre muligheder for mulch: brun, rød og sort. Du kan hente din barkflis på Lowes nærmeste placering eller bestille den online.

Lowe’s har også regelmæssigt mulchsalg. De har ofte speciel mulch lavet til bestemte typer græsplæner og haver. Mulch levering kan arrangeres i visse områder. En lastbilbelastning mulch koster $ 20 til $ 59 og kan afhentes overalt fra $ 20 til $ 59 Mulchlevering kan finde sted inden for en dag eller to dage afhængigt af hvor mange du bestiller. Lowes mulch leveringsproces er enkel. For at holde styr på din levering skal du bruge ordresporingsfunktionen.

Lowe’s mulch er kendt for sin overkommelige pris. Mulchposer sælges til $ 2 pr. 2 kubikfod. Dette er 40% lavere end den normale pris på $ 3.33 hver taske. Poser med mulch kommer i rød, brun eller sort og indeholder to kubikfod. Lowe’s sælger tasker, der næsten er stødende. Dette kan gøre det vanskeligt for nogle at købe. Prisen er dog meget rimelig.

Lowes feriesalg er en anden måde at spare penge på mulch. Salget begynder fredag før Memorial Day og varer hele sommeren. Boligindretning og køkkenapparater kan reduceres. Lowe’s udendørs salg er fantastisk til at underholde venner og familie! Lowes salgskalender kan hjælpe dig med at spare penge. For varer med store billetter kan du bruge et Lowe-kreditkort til at modtage endnu større rabatter.

Lowe’s mulch er en fantastisk måde at spare penge på mulch, hvilket er en væsentlig del for landskabspleje. Denne mulch forhindrer ukrudt og reducerer fordampning. Et godt tilbud på mulch er tilgængelig på Lowes næste gang du stopper ved butikken. Ved at shoppe hos Lowe’s kan du spare penge og gøre landskabsplejedrømme til virkelighed!

En række salg i butikken og online er tilgængelige for alle, der ønsker at spare nogle penge. SpringFest 2022 vil tilbyde rabatter på udendørs eludstyr og græsplæne og haveartikler samt havemøbler og værktøj. Der er endda måder at spare penge på grill! Pit boss gasgrill er tilgængelige for så lavt som $ 120. Oklahoma Joe’s pillegrill kan også findes.