Nyt badeværelse? Her er gode tips til indretningen

Et nyt badeværelse kan være med til at opfriske omgivelserne derhjemme. Giv det gamle, slidte badeværelse et nyt løft, og nyd dine nye omgivelser. Vi bruger meget tid i netop dette værelse, og derfor er det også vigtigt, at du har lyst til at være her. Det kan også være med til at give dig en god start på dagen, så du er bedst muligt forberedt på at tackle enhver udfordring. Her i guiden får du en masse gode tips til, hvordan du kan indrette dit nye badeværelse. Skal du derimod have finansieret badeværelset? Så lån rentefrit i 60 dage eller opret en opsparing til formålet.

Tænk hygiejnisk i din indretning

Når du skal indrette dit badeværelse, så skal du først og fremmest tænke over, hvor meget plads du har at indrette på. Et lille badeværelse kræver smart udnyttelse af pladsen. Små badeværelser kan med fordel gøres mere personlige og større i look ved at benytte spejle og glasvægge. Disse elementer giver badeværelset mere dybde, og får det til at virke større. Udnyt derudover den vertikale plads på badeværelset. En hylde under vasken kan husere både håndklæder, cremer og andre gode sager.

På små badeværelser, er det ikke let at beslutte, hvor toilettet skal være. Men på et større badeværelse er det faktisk en god idé at placere toilettet langt fra håndvasken. På denne måde reducerer du risikoen for at få bakterier på dine tandbørster og håndvasken, og du garanterer dig derfor et sundere miljø. Et spændende tip til at personliggøre badeværelset er at mixe fliserne. Ved at benytte dig af flere forskellige fliser, kan du give badeværelset et unikt udtryk uden at skulle spendere ekstra. Skal du have finansieret badeværelset, så kan du finde et udbud af forskellige lån hos Compareloans.dk.