Udvikle en personlig bank strategi

Hvis du er blevet vant til at have din finanser i uorden, er det sandsynligvis tid til at tage kontrol over din økonomiske liv og få tingene i orden. Dette kan synes som en ordentlig mundfuld af erhvervslivet, især hvis du har haft din finansielle poster spredt i temmelig lang tid… men det kan faktisk være en meget enklere proces end du måske tror.

Det første skridt, du skal tage for at gøre nogle fremskridt mod organisation er at indse, at der er afgjort en bedre måde at tage sig af dine finanser og bank end hvad du laver i øjeblikket.

Fra dette punkt, det er simpelthen et spørgsmål om at skabe og håndhæve din egen personlige bank strategi for at få mest ud af dine penge.

Hvad er en personlig bank strategi?

Hvis du ikke helt sikker på hvad en personlig bank strategi er, du ikke er alene. På sin mest grundlæggende er en personlig bank strategi simpelthen en metode til at kigge på den måde, du behandler din økonomi og dine finansielle bygningsplanlægning omkring det.

Opsparingskonti, chequeing regnskab, investeringer… de alle passer ind i din bank strategi. Det er tid til at tage tid til at kigge på dem enkeltvis for at afgøre, hvordan man bedst får dem til at arbejde sammen til din fordel.

Besparelser

Formålet med besparelser er naturligvis til at hjælpe dig med at spare penge, men mange mennesker bruger besparelser på stort set samme måde, de gør chequeing. Ikke kun forårsager dette du glip af nogle af fordelene ved de rentesatser, der opsparingskonti bære, men du kan faktisk miste penge i gebyrer, hvis du laver for mange udbetalinger i en måned.

Hvis du ikke har en konto, kan du overveje at få en… men hvis du opdager, at du bruger ATM en smule for meget, det er tid til at skjule dit hævekort. Penge i din opsparingskonto skal blive der, indtil det er virkelig nødvendigt.

Chequeing

Nøglen til vellykket håndtering af din chequeing konto er at afbalancere dit checkhæfte månedligt og opbygge en smule af en buffer til at forhindre overtrækkes checks. Runde op til det næste hele tal beløbet for hvert enkelt køb, når du registrerer det i dit checkhæfte.

Mens dette kan kun være en lille smule af ændringen, med hvert køb vil det vokse; i slutningen af hver måned finder du, at du har fået flere penge på kontoen end din ledger var viser.

Du kan enten lade det der for at opbygge bufferen mere, eller overføre forskel for din opsparing, som du bør gøre hver par måneder, i det mindste.

Langfristede indskud

Langfristede indskud kan også fremtrædende i din bank planer, især hvis du har problemer med at opretholde en opsparing balance. I stedet for at placere alle dine besparelser i din opsparingskonto, placere nogle, hvis det i indlånsbeviser eller andre langfristede indskud… renten vil være bedre end de fleste konti, og det vil hjælpe med at holde dig fra at bruge de penge, du forsøger at gemme.

Investering

Du bør ikke ignorere nytten af investeringer, ved fastsættelsen af hvordan man bedst til at opdele dine penge. Som en generel regel, kan det være bedst at vælge en forholdsvis stabile investeringer, der skal bruges som en langsigtet investering… på denne måde er der mindre risiko for værdien pludselig falder og du vil ikke være så fristet til simpelthen sælge bestanden, når du har brug for hurtig cash. Investere lidt hver måned (måske på en investeringsplan) kan hjælpe dig med at holde dine investeringer vokser, så godt.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: