Kan Factoring gøre dig penge?

Kort sagt, hjælper factoring virksomheder med at opfylde deres likviditet behov ved at give øjeblikkelig kontant ved hjælp af debitor.

Mange mennesker se factoring som en kortsigtede lappeløsning plug driftskapital hullet, der uundgåeligt præsenterer sig i næsten alle voksende forretning. Selv om factoring kan mange gange hjælpe en virksomhed opdatere sin driftskapital midt i en ‘cash crunch’, kan det faktisk være en meget indbringende langsigtet strategi. Med tilstrækkelig likviditet har en virksomhed mulighed for at ikke kun undgå driftsstop i erhvervslivet, men at øge kunder og salg. Cash flow er livsnerven i enhver virksomhed og med ud af det, uanset rentabilitet, en virksomhed kan ophøre med at eksistere.

Også overveje det faktum, at gæld af factoring, ikke vist på regnskabet. Dette afspejler stærke numre og hvis du har mulighed for at sælge din virksomhed, kan dette være attraktive.

Factoring er en af de få former for finansiering, der kan understøtte hurtig vækst i en virksomhed. Da fordringerne stigning, gør så igen, finansiering, så længe dine kunder er kredit værdig. Derfor står det til grund, at en virksomhed ved at reducere driftskapital, hurtigere kan nå deres langsigtede vækstplaner. Nettoeffekten er øget salg, øgede produktion og nedsat stress.

Factoring er typisk dyrere end traditionel finansiering, men omkostningerne ved factoring er normalt væsentligt mindre end tabet af nettooverskud, ville der ellers er genereret af den betydelige vækst, som den understøtter.

Måder at kompensere for omkostninger ved factoring hvis det gælder for din branche er at bruge den positive pengestrøm og tage tidligt løn rabatter fra dine leverandører og også købe i bulk ved hjælp af mængderabatter. Disse besparelser kan fratrækkes din factoring pris hvis ikke fjerne dem helt.

Hvis du vender ned forretning på grund af manglen på kapital, du har brug at udforske de fordele, som factoring kan give. Det er en form for kommerciel finansiering, der er meget kraftfuld og må ikke være over kiggede.